top of page

Uyanan Beden - 6 Aşamalı Somatik Meditasyon Protokolü

Uyanan Beden - 6 Aşamalı Somatik Meditasyon


Merhaba,

Soma bedenimiz, fiziksel bedenimizden çok daha fazlası. Somatik Meditasyon bizi iç algılarımıza daha açık olabilmeye, fiziksel bedenimizin bildiğimiz sınırlarını kaldırarak çok daha derinlikli ve katmanlı bir alan ile bizi tanıştırmaya davet ediyor.

 

2017 yılında Dr. Reggie Ray’den eğitimini almış olduğum Uyanan Beden - 6 Aşamalı Somatik Meditasyon Protokolü, bedene dair tüm düşüncelerimizi bir kenara bırakıp, onun kendi farkındalığına, kendi bilme biçimine kendimizi bırakınca Somamızda yaşananlara kapıyı açıyor.

 

Uyanan Beden Protokolü, beden farkındalığı deneyiminin ötesinde ve çok daha derin bir mevcudiyet bütünlenmesini bulma potansiyelini bize sunuyor.

Bedenimizi, yani, Somamızı içeriden keşfetmeye başladığımızda, bir bedene sahip olmanın, bir beden olmanın bizim için ne anlama geldiğine dair sonsuz gibi görünen bir dizi keşif içine gireriz.

Somamız, tam anlamıyla sonsuz bir bilgelik havuzudur ve kendini tarafsız, becerikli ve son derece güvenilir bir yaşam kılavuzu olarak sunar.

Uyanan Beden Protokolü, birbirini takip eden 6 Meditasyon uygulamasından oluşur.

 

6 adımlı bu protokolü, Soma bedene girişe daha çok zaman tanıyabilmek, paylaşım ve kolaylaştırıcı uygulamalara alan vermek için bu kez 8 Haftada aktaracağım.


Gerek protokol, gerek kolaylaştırıcı uygulamalar, deneyimli meditasyon uygulayıcılarının Soma bedenlerini iç algılarıyla keşfetme yolunda derinleşmelerini destekleyecektir.

 

Bu sertifikalı bir meditasyon eğitimi değildir, protokolün kendisi meditasyon deneyiminde kendisi ile daha derin bir boyutta buluşmayı arzu edenlere sağlam ve topraklayıcı bir zemin sunar.

 

Uyanan Beden, 25 aşamalı Meditasyon protokolünün Soma Beden ile tanışma, ona köklenme ve topraklanma ile başlayan ilk 6 adımıdır.

 

Bu Protokolü, 7 Mart’ta başlayarak haftada 1 akşam yapacağımız Zoom buluşmaları ile 8 haftada aktaracağım.

Her Meditasyon uygulaması bir sonraki uygulama için zemin hazırlar.

Tüm meditasyonlar, paylaşımlar ve soru-cevaplara sonradan erişebilmeniz için kayıt alarak katılımcılar ile uygulamayı kendi zamanlarında yapabilmeleri için paylaşıyorum.

Paylaşımlar, soru-cevaplar için bir WhatsApp grubu oluşturuyor ve oradan uygulama sürecinizi destekliyorum.

 

Program Tarihleri:

7-14-21-28 Mart Perşembe

4-18-25 Nisan Perşembe

2 Mayıs Perşembe

Saat 21:00-22:30 arası

 

 

Dilerim ki katılmaya karar verir ve faydasını deneyimlersiniz.

Sevgiler, Nesteren


Kayıt için bu formu doldurabilirsiniz





24 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
Ws kurmak
bottom of page